Kastamonuspor 1966 Başkanı Metehan Babaş ve Kardemir Karabükspor Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, Cumartesi günü Karabük’te bir araya gelmelerinin ardından dünde Ankara’da buluştu.
Cumartesi günü Karabük’e giderek Kardemir Karabükspor Başkanı Ferudun Tankut’u ziyaret eden Kastamonuspor 1966 Başkanı Metehan Babaş, Ferudun Tankut ile Ankara’da 2. kez bir araya geldi. Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Baysan’ın da katıldığı görüşmede fikir alışverişinde bulunan ikili, Kastamonuspor 1966 ile Karabükspor’un dostluğunu pekiştirmeye devam ediyor. Birbirinden önemli konuları değerlendiren iki başkanın buluşması gayet samimi bir ortamda gerçekleşti.
Metehan Babaş ve Ferudun Tankut iKiNCi KEZ BiR ARAYA GELDi
Kastamonuspor 1966 Başkanı Metehan Babaş ve Kardemir Karabükspor Başkanı Hikmet Ferudun Tankut, Cumartesi günü Karabük’te bir araya gelmelerinin ardından dünde Ankara’da buluştu.

YORUM EKLE
1
Öğrencilere kanser semineri
2
Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerinin yardımına...
3
Ramazan alışverişi halk pazarından
4
İnebolu'da mahalle iftarı düzenlendi
5
Yoğun talep yurtdışına taşıdı
6
EZiNE ÇAYI’NIN ISLAHI CANLI POPÜLASYONUNA ZARAR...
7
iHRACATIMIZ ARTTI
8
18 zanlı adliyeye sevk edildi
9
43 okula ‘Beyaz Bayrak’
10
TAKSiCiNiN DiKKATi DOLANDIRICIYI YAKALATTI
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
03:07

GÜNEŞ
05:08

ÖĞLE
12:54

İKİNDİ
16:54

AKŞAM
20:29

YATSI
22:21
SIRADAKİ HABER