Sadık Öner, şunları söyledi; “Ekmeğimizi kendimiz yapıyoruz, taze ve sıcak oluyor. Bir de dönerimizin lezzeti, sosu çok ayrıdır. Ben müşterilerimizle de konuşuyorum, herkes beğeniyor sağ olsunlar. Bizim döneri bir Bursa’da yiyebilirsiniz, bir de burada... Daha önce Bursa’da dönercide çalıştım. Fiyatlar uygun, kalite, hijyen olarak da gayet iyi bir mekan. Geçen denetlemeye geldiler. Gelen arkadaşlar ‘Kastamonu’daki en temiz restoranlardan birisi’ dedi mesela. O kadar hijyene dikkat ediyoruz. Ekmek zaten fırında, müşterilerin gözünün önünde yapılıyor. Hamur tezgahı da aynı şekilde.”
“HİJYEN KONUSUNDA BİRİNCİ SIRADA GELİYORUZ”
Çiftlik Döner’in salgın döneminde temizlik ve hijyene çok daha fazla önem verdiğini aktaran Öner; “Eğer istatistik yapsalar; mekanımız, kalite, güleryüz ve hijyen açısından Kastamonu’da birinci sırada gelir. Başka yerlerde de yemek yiyorum. Ben gelmişim, gelmemişim, adamın hiç umurunda değil. Ama buraya geldiğinizde, girdiğiniz andan itibaren herkes ‘hoş geldin’ der, kasaya kadar da devam eder. Çalışan arkadaşlarımız, dükkandan çıkarken de ‘afiyet olsun’, ‘yine bekleriz’ diye hitap tarzları devam eder. Bunu her yerde görmek isteriz. Zaten self servis çalışıyoruz. Müşterilerimize, daha iyi hizmet verebilmek için çabalıyoruz. Paket servis hizmetimiz de var. Tüm Kastamonu’yu kapsıyor. Ama uzak yerlerde mesela Kuzeykent’e de 5 sipariş üstü gidebiliyoruz” diye konuştu.
“DÖNERİ BEDAVAYA DAĞITIYOR SANIYORLARDI”
Restoranı açtıkları ilk günden itibaren Kastamonular tarafından büyük ilgi gördüklerini kaydeden Sadık Öner, Süleyman Bayrak ve Cemal Demir’in ortaklığıyla kaliteli hizmet verdiklerini söyledi. Vatandaşlardan, Çiftlik Döner’i denemelerini isteyen Öner; “İl günler döner sırası bir başlardı üst katın merdivenine kadar devam ederdi. Bazıları döneri bedavaya dağıtıyor sanıyordu. Müşterilerden çok olumlu tepki aldık. Gelen bir daha geliyor. Bir de sıcak ekmeğimizi özellikle çok seviyorlar. Ekmeğin burada yapılışını gördükleri için çok beğeniyorlar. Ayrıca, mekanımızın yeri de çok merkezi. Herkesin geçiş güzergahında olması da gelenler açısından artı bir etkiye sahip. Barutçuoğlu Alışveriş Merkezine geçiş güzergahında, okullara yakın. Kısıtlamalardan önce mesela insanların ailecek gelip yemek yiyebileceği en rahat ve en geniş yer burasıydı” ifadelerini kullandı. (Hüseyin Hüsnü Aykaç) Bu bir reklamdır.
Yorumlar