2019-2020 sezonunun ilk 3 haftasında puanla tanışamayan Kastamonuspor 1966, mücadele ettiği 6 sezonun en kötü başlangıcına imza attı. Kırmızı-siyahlılar diğer 5 sezonun ilk üç haftasında en az 3 puan toplamıştı.
Ligde son olarak Bandırmaspor’a 2-1 kaybeden Kastamonuspor 1966, 3 haftayı 0 puanla kapattı. Kırmızı-siyahlılar bu sonuçla 6 sezonluk tarihinin en kötü başlangıcını yapmış oldu. Temsilcimiz diğer 5 sezonun ilk 3 haftasında en az 3 puan toplamıştı.
Tuzlaspor, Kırşehir Belediyespor ve Bandırmaspor’a mağlup olan kırmızı-siyahlılar ayrıca 2. Lig’de puanla tanışamayan 3 takımında birisi konumunda bulunuyor. 2. Lig’de puanla tanışamayan diğer takımlar ise Kardemir Karabükspor ve Şanlıurfaspor.
Kastamonuspor 1966 ayrıca oynadığı ilk 3 haftada kalesinde 5 gol görürken rakip fileleri ise yalnızca 1 kez havalandırdı. Kırmızı-siyahlılar attığı gole bakıldığında grubun en kötü istatistiğine sahip 2 takımından biri konumunda bulunuyor.
Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2019, 09:34