banner38

banner39

banner46

banner47

banner29
18 Eylül 2018 Salı

TÜRK DÜNYASI KÜLTÜR BAŞKENTİ KASTAMONU’DA İSMAİLBEY KONAĞI MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR

Mehmet Kuşçu ve Alişan Kuşçu’nun sahibi olduğu MKS Yemek bünyesinde bulunan İsmailbey Konağı, misafirlerine birbirinden farklı lezzetler sunuyor. 35 yıllık birikimiyle misafirlerini ağırlayan İsmailbey Konağı işletmecisi Erol Öztürk, kuzu tandırdan, zeytinyağlı enginara ve imam bayıldıya kadar pek çok yemeği Kastamonulularla buluşturuyor. Kastamonu’nun 2018 Türk Dünyası Kültür Başkenti seçilmesiyle dışarıdan gelen konukları da ağırladıklarını belirten Öztürk, kahvaltı ve yöresel yemek çeşitleriyle hizmet veriyor.

13 Eylül 2018 Perşembe 10:08
TÜRK DÜNYASI KÜLTÜR BAŞKENTİ KASTAMONU’DA  İSMAİLBEY KONAĞI MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR

 

 

Mehmet Kuşçu ve Alişan Kuşçu’nun sahibi olduğu MKS Yemek bünyesinde bulunan İsmailbey Konağı, misafirlerine birbirinden farklı lezzetler sunuyor.  35 yıllık birikimiyle misafirlerini ağırlayan İsmailbey Konağı işletmecisi Erol Öztürk, kuzu tandırdan, zeytinyağlı enginara ve imam bayıldıya kadar pek çok yemeği Kastamonulularla buluşturuyor. Kastamonu’nun 2018 Türk Dünyası Kültür Başkenti seçilmesiyle dışarıdan gelen konukları da ağırladıklarını belirten Öztürk,  kahvaltı ve yöresel yemek çeşitleriyle hizmet veriyor.

İsmailbey Konağı, yaz-kış demeden yöresel yemekler, zeytinyağlı enginar, zeytinyağlı çeşitleri, et yemekleri ve ev baklavası ile misafirlerin damağında hoş bir anı bırakıyor.İsmailbey Konağı İşletmecisi Erol Öztürk, “Kastamonu’ya hizmet etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gelen konuklarımıza müşteri değil, misafir gözüyle bakıyoruz. Öncelikli hedefimiz onları en iyi şekilde ağırlamak. İşletmemizde sadece en güzel yemekleri ikram etmiyoruz, konuklarımıza en iyi hizmeti sunuyoruz. Misafirlerimizin memnuniyeti, bizimde memnuniyetimizdir” dedi.

SİNOP MANTISI, KUZU TANDIR, ENGİNAR GÖZDE YEMEKLERİMİZ

Misafirlerin en çok tercih ettiği yemekleri sıralayan Öztürk, “Sinop mantısı, kuzu tandır, zeytinyağlı enginar konuklarımızın gözde yemekleridir. Yöresel yemeklerimizin de en iyisini vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Bandurma, etli ekmek, pastırmalı ekmek, tirit konuklarımızın en çok istediği yemekler arasında. İsmailbey Konağı’na özel hazırladığımız İsmailbey köfte ise diğer yemeklerimiz gibi en beğenilen yemeklerimizden” diye konuştu.

“SÜT REÇELİ YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR”

Organik köy kahvaltısıyla da özellikle hafta sonu vatandaşlara hitap ettiklerini ifade eden Öztürk, “Yoğun iş temposunda nefes almak isteyen misafirlerimizin tercihi İsmailbey Konağı. Hafta sonları organik köy kahvaltısıyla vatandaşlarımız ailesiyle, sevdikleriyle konağımızın bahçesinde huzurlu vakit geçiriyor. Tereyağ, köy yumurtası, marmelat, armut, üzüm, dut, pancar pekmezi, özel hazırladığımız peynir çeşitleriyle konağımıza gelen misafirler hem sağlıklı hem de lezzetli ürünleri tüketiyor. İsmailbey Konağı olarak ürettiğimiz süt reçeli de çok beğenildi. Uzun uğraşlar ve 4 saat boyunca kaynatılıp elde edilen süt reçeli yoğun ilgi görüyor” şeklinde konuştu.

“EVLİLİK YILDÖNÜMLERİNİ KUTLUYORUZ”

Düğün, kına, nişan, mezuniyet yemekleri olmak üzere çeşitli organizasyonlara da ev sahipliği yaptıklarını belirten Öztürk,  “Son yıllarda büyük, küçük demeden yapılan doğum günü partileriniİsmailbey Konağı olarak gerçekleştiriyoruz. Konağımız, okul mezuniyetleri, kınalar, evlilik yıldönümü kutlamaları için tercih edilen adres oldu. İftar yemeklerinde de istenilen menüleri hazırlıyoruz” ifadelerini kullandı.

HASTANE STRESİNDEN ARINMAK İÇİN KONAK

Kadınlar için gün yemekleri de hazırladıklarını söyleyen Erol Öztürk, “Gün yapacak olan hanımlarımız konağa telefon açıp istedikleri yemekleri bize önceden bildiriyorlar. Kısır, börek, kek gibi hamur işi ürünlerinde siparişini alıyoruz. Hanımlar gün için konağımıza geldiklerinde istedikleri ürünleri onlara sunuyoruz. Mehmet Kuşçu ve Alişan Kuşçu’nun bünyesinde bulunan Merkez Yemek Fabrikasında özverili bir şekilde Kastamonu’muzun ihtiyacı olan yemekleri karşılıyoruz. Toplu yemekleri de kaliteli ve mükemmel servisimizle sürdürüyoruz. Merkez Yemek Fabrikası iftar ve özel günlerde 10 bin kişiye kadar toplu yemekler vermektedir.

Öğrencilerimizi konağımıza bekliyoruz. Ders çalışa bilecek ve kahve içebilecek huzurlu bir ortama sahibiz. Hastaneye gelen vatandaşlarımız da hasta yakınlarını beklerken ya da hastane stresinden arınmak için konağımıza gelip keyifli vakit geçirebilirler” açıklamasında bulundu. 

Tuğçe Yerdelen

    Yorumlar

HAVA DURUMU
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
NAMAZ VAKİTLERİ
Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
EN ÇOK YORUMLANANLAR
BUGÜN
BU HAFTA
BU AY
ARŞİV