Kastamonu Belediye Meclisi, Kasım ayı 2. oturumu geçtiğimiz gün akşam gerçekleştirildi. Belediye hizmet binasında gerçekleştirilen toplantıda Kastamonu Belediyesi’nin 2020 yılı ücret tarifesi görüşüldü.
Belediye Meclisi tarafından su ücretleri hariç belediye hizmet tarifelerine yüzde 10 zam yapıldı. Konu ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, “Bütçe hazırlanırken artışlar yüzde 10 olarak ayarlandı. Daha önceki yıllarla hemen hemen aynı. Burada yalnızca su konusunu istisna tuttuk. Bizim seçim döneminde verdiğimiz bir söz vardı. Su ücretlerinde indirime gideceğiz diye. Mali durumdan ötürü yüzde 15 indirim yapabilmiştik. Daha fazla indirim yapamamıştık. Bu sene en azından suya zam yapmayarak verdiğimiz sözü tutmuş olalım diye düşündük. O yüzden su ücretlerinde hiç artış yapmayacağız. Onun dışındaki tarifelerde yüzde 10 artış var” dedi.
İKİ PARKA YENİ İSİM
Ayrıca Belediye Meclisi tarafından, Candaroğulları Mahallesi’nde yapımı belediye tarafından gerçekleştirilen parka ‘Bayraklı Sultan’ olarak bilinen Yunus Mürebbiye, Kuzeykent Mahallesi’nde bulunan parka ise ilimizde uzun yıllar görev yapan ve 31 Mart 2016 tarihinde Diyarbakır’da şehit olan polis özel harekat memuru Mustafa Yiğit Alp’in ismi verildi.
Serkan Horuz
Küre Dağlarında doğaseverler için yeni kamp...
TÜRK SAĞLIK SEN’DEN DÖNER SERMAYE EYLEMİ...
TEMA İl Temsilciliği ‘Sıfır Atık Projesi’ni...
MasterChef Güzide'nin eşi Kastamonulu çıktı...
37 numaralı formayı giyecek Yeşil sahalarda...
5 İŞÇİNİN EYLEMİNE CHP’Lİ VEKİLLERDEN...
TRKTYD il temsilcisi Arasta oldu
Sarımsak Tarımı Toplantısı’nda konuşan...
Yorumlar